SUPERFIT

REGULAMENTE

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA

Bun venit la SUPERFIT. Felicitări pentru decizia de a te antrena cu noi.  Pentru buna desfăşurare a activităţii în sală trebuie să respectăm câteva reguli, pe care considerăm că le acceptă fiecare atunci când a decis să vina la noi.

 1. Înaintea începerii unei sesiuni de antrenament sportiv vă recomandăm un control medical. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale efecte adverse cauzate de efort.
 2. Accesul în sală se face pe bază de abonament individual, netransmisibil. Respectați regulile de utilizare a sistemului de Control Acces.
 3. Este obligatorie utilizarea echipamentului pentru antrenament și a prosopului. Echipamentul trebuie să fie curat (se spală înainte de fiecare şedinţă de antrenament). Ne rezervăm dreptul de a interzice accesul în sală a persoanelor care generează disconfort olfactiv. Este obligatorie purtarea tricoului în incinta sălii.
 4. Este interzisă intrarea în sală cu încălțămintea de exterior. Accesul la antrenament se face numai cu încălțăminte curată, dedicată acestui scop.
 5. Folosiți dulapurile cu cheie din vestiar. Pentru lucruri de valoare (bani, telefon, bijuterii, etc) folosiți seifurile de la recepţie. Sala este supravegheată video. Administraţia SUPERFIT nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele obiecte furate din neglijența clientului.
 6. Aparatele sunt construite cu respectarea normelor de securitate, administraţia nu răspunde de accidentele produse din neglijenţa utilizatorului. Dacă observi orice neregulă la aparate sau la alte instalaţii din sală, anunţă instructorul.
 7. Greutăţile libere (haltere, gantere) se folosesc numai în locurile special amenajate pentru acele exerciţii. În cazul exerciţiilor care presupun trântirea greutăţii pe pardosea, există covor de cauciuc. Nu executaţi acele exerciţii în altă parte. La exerciţiile cu greutăţi mari se recomandă să fi asistat. După utilizare pune discurile şi ganterele la loc pe rastel, nu le lăsa împrăştiate prin sala.
 8. Sauna funcționează conform programului afișat. Folosirea saunei este inclusă în abonament. Citeşte Recomandări de utilizare sauna finlandeză.
 9. Dacă ești începător, apelează la serviciile instructorului SUPERFIT dar instructorul nu este al tău personal, el se ocupă de toţi clienţii aflaţi în sală, şi mai ales de începători. În sală există cărţi şi reviste cu informaţii legate de programele de antrenament. Citeşte !
 10. În sală este interzis fumatul, consumul băuturilor alcoolice, consumul de seminţe, consumul de droguri de orice fel. Este de asemenea interzis accesul în sală a persoanelor aflate sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.
 11. În sală se foloseşte un limbaj civilizat, sunt interzise înjurăturile, expresiile obscene, violenţa fizică sau verbală, orice altă formă de comportament nesportiv.
 12. Înainte de ora 900 dimineaţa se păstrează liniştea, nu se face duş.
 13. Fondul sonor îl asigurăm noi. Dacă dorești muzică mai antrenantă folosește căștile personale. La SUPERFIT sunt strict interzise manelele.
 14. Administraţia SUPERFIT poate să decidă interdicţia de a intra în sală a persoanelor care nu respectă prevederile prezentului regulament.

Antrenament plăcut !


RECOMANDARI DE UTILIZARE SAUNA

 • Înainte de a intra în saună se face obligatoriu duș.
 • Folosirea PROSOPULUI este OBLIGATORIE ! Corpul nu are voie să atingă banca saunei!
 • În saună intră maxim 4 persoane (dacă sunt mai puțini trebuie să faci loc până la completarea celor 4 locuri).
 • În saună se intră DESCULȚ, fără obiecte metalice (bijuterii), fără sticle cu apă, fără mâncare, gumă de mestecat, etc.
 • NU este permis să umblaţi la butoanele de reglaj ale cuptorului.
 • Pe pietrele încinse se pune doar apă din găleată cu lingura (apa de pe pietre trebuie să se evapore complet – MAXIM 2 linguri).
 • NU este permis să TORNI APĂ PE TINE când ești în saună!
 • NU lăsaţi uşa deschisă la saună !
 • Intrarea şi ieşirea din saună se face repede pentru a evita pierderea de căldură în timp ce uşa este deschisă.
 • Timpul de şedere în saună se recomandă între 10 şi 15 minute.
 • La ieşirea din saună se recomandă duş rece, prelungit şi repetat.
 • Deoarece în timpul şederii în saună se pierde prin transpiraţie o mare cantitate de lichid (între 0,5 şi 1 litru) corpul trebuie rehidratat prin consum de apă, sucuri, etc.