DESPRE

SUPERFIT

Sala SUPERFIT este situată în Reşiţa, cartier Lunca Pomostului, pe strada Zadei. Suprafaţa desfășurată este de 500 mp.

Activitatea se desfășoară începând din luna mai 2009.

Un mare atú al sălii noastre îl reprezintă faptul că antrenamentele se desfășoară într-un spațiu generos cu volum mare de aer, sala fiind înaltă de 7 m, bine aerisită şi iluminată natural prin ferestre mari, amplasate în partea de sus a peretelui exterior.

În sezonul rece clienții noștri se bucură de un confort termic adecvat datorită sistemului de încălzire cu tub de radiație  infraroşie amplasat pe tavanul sălii. Pereții laterali sunt astfel integral ocupați de către oglinzile atât de necesare într-o sală de fitness.

Sala dispune de vestiare, grupuri sanitare ( dușuri mari, apă caldă permanent ),dulapuri – seif metalice pentru obiecte de valoare, supraveghere video,saună finlandeză inclusă în abonament ; apă de băut la discreţie (gratuit); internet gratuit (Wi-Fi).

Sala este dotată cu echipamente profesionale de ultimă generație din mărci de renume: Life Fitness, NPG, Cybex.Pentru amatorii de culturism punem la dispoziție o zonă generoasă de lucru cu greutăți libere ( gantere până la 60 kg, toate marca Apus ). Zona de masă – forță este dotată atât cu aparate selectorizate, cât și cu aparate cu încărcare cu discuri pentru toate grupele de mușchi. Zona pentru antrenamente cardio dispune de benzi de alergat, biciclete verticale, biciclete orizontale, biciclete eliptice, stepper, aparat de vâslit.

Pentru sporturile de grup ( clase) dispunem de un spațiu separat, amenajat corespunzator.